Coaching

Wil je beter leren omgaan met je hoogsensitiviteit of heb je behoefte aan een andere vorm van coaching… gun jezelf dan een waardvol coachingstraject.

Vanuit mijn persoonlijke en professionele ervaringen met hoogsensitiviteit, bied ik ondersteuning aan de subtiel gevoelige mens. Ik kan je helpen om effectiever om te gaan met je emoties en de overweldigende indrukken.        Van verharding naar verzachting. Van stilhouden naar jezelf uiten. Van hoofd naar hart en vanuit je gevoelige kracht jezelf manifesteren in de wereld.

Hoe meer je je hoogsensitiviteit waardeert, hoe meer je eigenwaarde en zelfvertrouwen groeit. Dat helpt je om duidelijke grenzen te trekken en meer doelbewust te gaan staan voor wie je bent. Om uiteindelijk het leven te leven dat daadwerkelijk bij je past.

Voor wat voor onderwerpen kun je bij mij terecht?

  • Beter om leren gaan met je hoogsensitiviteit.
  • Een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen ontwikkelen.
  • Met je eigen emoties leren omgaan, je gevoelens leren benoemen.
  • Grenzen aan durven geven.
  • Lichaamsbewustzijn ontwikkelen.
  • Jezelf niet langer wegcijferen, maar voor jezelf durven gaan staan.
  • Blij zijn met wie je bent en met wat je doet.

Levenslessen over gevoelens, (lichaams)bewustzijn, intuitie en energie zijn nauwelijks geïntegreerd in onze samenleving. Gelukkig zijn er steeds meer mensen zoals jij en ik, die zichzelf willen zijn en tot hun recht willen komen in het leven en in het werkende bestaan. Ik zie het als mijn roeping om mensen hiermee verder te helpen.

Voel je welkom en uitgenodigd om contact met mij op te nemen.
Ik nodig je dan uit voor een intakegesprek en bij een wederzijdse “klik” beginnen we met het coachingstraject. De meeste trajecten duren 6 tot 10 sessies van 1,5 uur in mijn praktijk in Hellum (Groningen).